Learn How

We need your help in 2018

Support All About Jazz All About Jazz is looking for 1,000 backers to help fund our 2018 projects that directly support jazz. You can make this happen by purchasing ad space or by making a donation to our fund drive. In addition to completing every project (listed here), we'll also hide all Google ads and present exclusive content for a full year!

EYOT the Nirvana of jazz la Jazz Fan Rising at Sala Radio Cluj

Where

Sala Radio Cluj
Str. Donath 160
Cluj-napoca

When

Mon, May 15, 2017
19:00

Add to Calendar 2017-05-15 19:00 2017-05-15 EYOT the Nirvana of jazz la Jazz Fan Rising at Sala Radio Cluj EYOT este o trupa cu un sound eclectic de o mare frumusețe, care navighează intre rock și jazz, între punk și ambiental, impresionism și romantic, și este susținut de compoziții puternice.

Indiferent cum veți alege să numiți muzica acestor patru băieți, un lucru este clar : conține un melanj de energie și de inteligență care nu vă lăsa să stați locului. Spectacolele lor live sunt pline de energie și de emoție, îl împing pe ascultător către lumea sa interioară și îi creează o experiență unică.

Reprezentant de excepție al noii generații de muzicieni Europeni, cvartetul sârbilor de la EYOT sparge barierele temporale, geografice și culturale ale jazz-ului balcanic, amestecând-l cu muzica clasică, art-rock și muzică tradițională.

La Gărâna, în 2016, EYOT au făcut să explodeze “Poiana Lupului” și multă lume i-a considerat o revelație a ediției 20. Dacă ați fost acolo, veți dori cu siguranță să îi revedeți, și în plus să ascultați piese noi, de pe ultimul lor album, lansat in ianuarie 2017.

Daca nu i-ați văzut încă pe EYOT, acum e momentul: veți avea ocazia să vă lăudați peste ani că ați fost printre primii fani ai unei trupe despre care vom auzi multă vreme.

Jazzwise : “Electro jazz rock fusion plin de energie și de inventivitate – un spectacol de clasă”
All About Jazz “Acest foarte original cvartet unifică jazz, muzică clasică, folk și rock într-un amestec îmbătător, în egală măsură meditativ și înviorător”
Souland Jazz "Pur și simplu uluitor”
Harmonia Mundi World Village "O coliziune de genuri muzicale diverse care generează muzică vie”

EYOT înseamnă: Dejan Ilijic – Pian, claviaturi; Sladjan Milenovic - Guitar; Milos Vojvodic - Drums; Marko Stojiljkovic – Bass

Un concert propus de Jazz Fan Rising, asociația connoisseur-ilor de jazz. Co-producător Radio România Cluj.
Sala Radio Cluj, Str. Donath 160 false MM/DD/YYYY

Tickets

60 RON

Musicians

About

EYOT este o trupa cu un sound eclectic de o mare frumusețe, care navighează intre rock și jazz, între punk și ambiental, impresionism și romantic, și este susținut de compoziții puternice.

Indiferent cum veți alege să numiți muzica acestor patru băieți, un lucru este clar : conține un melanj de energie și de inteligență care nu vă lăsa să stați locului. Spectacolele lor live sunt pline de energie și de emoție, îl împing pe ascultător către lumea sa interioară și îi creează o experiență unică.

Reprezentant de excepție al noii generații de muzicieni Europeni, cvartetul sârbilor de la EYOT sparge barierele temporale, geografice și culturale ale jazz-ului balcanic, amestecând-l cu muzica clasică, art-rock și muzică tradițională. ...

read more

Jazz Fan Rising uploaded this event on April 15, 2017

Support All About Jazz's Future

We need your help and we have a deal. Contribute $20 and we'll hide the six Google ads that appear on every page for a full year!

Please support out sponsor